|
Ürün Özellikleri
|
Ürün Adı
|
RGB 5050 SMD Şerit Led
|
Çalışma Voltajı
|
12 Volt – Ev Tipi Kullanım İçin Adaptör / Trafo Kullanılmalıdır.
|
Watt Gücü
|
8 Watt / Metre
|
Led Özellik
|
5050 SMD LED - 60 LED / METRE
|
Uzunluk Ölçü
|
5 Metre 1 Rulo / Led Her 5 Cm de Kesilebilir.
|
Işık Renk
|
3 Ana Renk Kırmızı - Mavi - Yeşil + Renk Karışımları ile 16+ Renk
|
Kullanım Alanı
|
Dekoratif Tip Aydınlatma / Işık Seviyesi : 4 Orta Yüksek
|
Ölçü
|
10 MM
|
Ürün Özellik
|
IP 20 Düşük Su Koruması / Kumanda İle Kullanılmalıdır.
|
Işık Seviyesi
1 – Az
2- Az Orta
3 – Orta
4- Orta Yüksek
5 - Yüksek
6 - Çok Yüksek
- RGB Şerit led, led çipi içinde 3 ana renk bulunmaktadır. Bu renklerin karışımı ile sayısız farklı renk elde edebilirsiniz.
- RGB Şerit led mutlaka '' Kontrol Kumandası'' ile kullanılmalıdır. Bu kumanda sayesinde renk karşımlarını elde edebilirsiniz.
12 Volt Adaptör / Trafo Ürünlerimize Aşağıdaki Linke Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.
12 Volt Adaptör / Trafo Ürünleri -
- Rgb kumanda çeşitlerine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
- RGB KUMANDA ÇEŞİTLERİ -
TEKNİK ÖZELLİKLER ;
- 12 VOLT İle Çalışır. Güneş enerjisi sistemleri ya da akü ile çalıştırmaya uygundur.
- Ev elektriği ile kullanabilmek için aşağıdaki linkte bulunan Adaptör / Trafo çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz .
- Enerji tüketim maliyeti minimum düzeydir.
- Ürün orjinal smd led çipine sahiptir.
- Ürün A Sınıfı Kalitedir. Yüksek Işık Gücüne, Uzun Ömürlü Olabilmesi İçin Muadil Ürünlere Göre Daha Kalın Kağıt Yapısına Sahiptir.
CAYMA HAKKI VE İADE KOŞULLARI ÖN BİLGİ ;
Satın almış olduğunuz ürünün;
- Kutusu,
- Koruma jelatinleri
- Garanti belgesi
- Kullanım kılavuzları ve ürün ile alakalı tüm bilgilendirme formları
- Ürün aksesuar ve yan ürünleri
eksiksiz ve kesinlikle yeniden satılmasını engelleyecek şekilde ürünün ya da ürün paket ve paket içeriğinin hasar görmüş olması durumunda CAYMA HAKKI İADE İŞLEMLERİ kabul edilemez. Yukarıda belirtilmiş olan koşullara uymayan ve yine de iade için gönderilen ürünler firma tarafından teslim alınmayacak ve alıcıya geri gönderilecektir. Tüm bu nakliye işlemleri sırasında oluşabilecek masraflar alıcıya aittir.
Kargo ve İade
ALICININ ÜRÜNÜ KONTROL ETME YÜKÜMLÜLÜĞÜ:
10.Alıcı, sözleşme konusu mal/hizmeti teslim almadan önce muayene edecek; ezik, kırık, ambalajı yırtılmış vb. hasarlı ve ayıplı mal/hizmeti kargo şirketinden teslim almayacaktır. Teslim alınan mal/hizmetin hasarsız ve sağlam olduğu kabul edilecektir. ALICI , Teslimden sonra mal/hizmeti özenle korunmak zorundadır. Cayma hakkı kullanılacaksa mal/hizmet kullanılmamalıdır. Ürünle birlikte Fatura da iade edilmelidir.
Tarafınıza gönderilmiş olan ürünleri kargo görevlisinden teslim alırken mutlaka hasar durumunu önceden kontrol ediniz. Ürün ya da ürünleri kargo görevlisinden imza karşılığında teslim aldıktan sonra her hangi hasar bulunması durumunda kargo firması ya da Burul Grup elektronik Ltd Şti sorumlu tutulamaz. Kargo bedava ya da kargo ücretsiz olarak belirtilmiş ürünlerin dışında tüm kargo ücretleri alıcıya aittir.